ONDERHOUD, REPARATIE EN SERVICE

Werkplaats.

Wees welkom!

We hebben een professionele werkplaats met ervaren en opgeleide monteurs voor vrijwel alle reparatie gevallen en  onderhoud aan uw fiets of e-bike. 

De fiets is in Nederland een van de belangrijkste vervoersmiddelen. Met de fiets kom je vrijwel overal in de stad en regio. Omdat je je fiets zoveel gebruikt slijten onderdelen sneller. Daarom is het regelmatig onderhouden van je fiets erg belangrijk.

We hebben een compleet ingerichte werkplaats voor zowel de eenvoudige als de complexe reparaties. Ook voor software herstel of updates. Daarnaast kunnen we op veel accu’s zelf een kwaliteitsmeting verrichten en een diagnose rapport opstellen. Is je accu kapot? Dan kunnen we je accu voor je laten reviseren.

Duurt de reparatie aan je fiets wat langer dan voorzien? Dan hebben we een gratis leenfiets zodat je kunt blijven fietsen.

We werken alleen op afspraak dus wil je je fiets laten repareren of wil je een onderhoudsbeurt? Bel dan voor een afspraak naar 010-5928799. Je kan ook een reservering maken voor een onderhoudsbeurt via de Calendly planner.

Een onderhoudsbeurt aan een gewone fiets kost €79,95. Een onderhoudsbeurt voor een elektrische fiets kost €89,95.

Op zaterdags is de werkplaats gesloten.

Reserveer je onderhoudsbeurt

Een professioneel, ervaren en gedreven team.

Als je langskomt in de winkel staan onze e-bike specialisten voor jou klaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe e-bike. Wil je je fiets aanbieden voor een reparatie of onderhoud? Plan dan eerst een afspraak in. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je snel weer lekker kunt fietsen.

Laurent

E-Bike Monteur

Laurent

E-Bike Monteur

Laurent

E-Bike Monteur

Dudley

E-Bike Specialist

Laurent

E-Bike Monteur

Erwin

E-Bike Specialist/Monteur

Wil je op de hoogte zijn van het laatste niews? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Mis niks meer en laat je informeren over de laatste en nieuwste trends.