Gazelle e-bikes
Passie voor kwaliteitsfietsen

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar fietsen!

Gazelle fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Bij Gazelle denken ze altijd na over hoe hun design slimmer kan en de techniek van de e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo’n 300.000 fietsen per jaar. Dit doen ze vol passie en overgave!

In hun nieuwe Experience Center in Dieren (aanrader!), naast de fietsfabriek, kun je niet alleen onze fietsen testen, maar ook de tentoonstelling ‘Gazelle vertelt’ bekijken en het fietsmuseum bezoeken. Hierin kom je meer te weten over de geschiedenis van Gazelle. 

Daarnaast kun je een leuke audiotour volgen, die je zelfs boven de fabriek laat lopen en het bijzondere erfgoed ontdekken. Bezoek daar een keer het Experience Center Dieren. 

Voor een Gazelle Experience Center dichter in de buurt kun je ook terecht in Leidschendam Forepark.

Typisch Gazelle

Puur Nederlandse ontwerp en kwaliteit

01

Gazelle heeft een rijke geschiedenis en is daar trots op. Gazelle is een van de weinige merken die hun fietsen nog in Nederland maken. De veeleisende fietser verzekert zich van de beste kwaliteit met een Gazelle.

Voor elke type fietser. Voor elk doel

02

Gazelle biedt een breed assortiment voor elke type fietser. Van stadsgebruik tot woon-werkverkeer tot fietsvakanties, Gazelle heeft het allemaal.

Connect e-bikes met Gazelle Connect app

03

De Connect e-bikes met GPS Track & Trace en Gazelle app biedt nog meer voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier. Je e-bike kan na diefstal sneller terug worden gevonden.

Wil je graag een Gazelle e-bike testen?

Vraag snel en gemakkelijk een proefrit aan. Vul het aanvraagformulier volledig in.

    De toppers op het podium