wie we zijn en WAT WE DOEN

Over ons.

Aangenaam!

Wij zijn trots op onze service, kwaliteit en gastvrijheid. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering, specialisatie op het gebied van e-bikes, deskundige advies met een lach en de heerlijke koffie. En klanten zijn het met ons eens, kijk maar bij onze reviews.

Er zijn genoeg aanbieders met hoge kortingen en mooie verhalen, maar daarvan laat de dienstverlening vaak te wensen over. Wij onderscheiden onszelf graag op basis van kwaliteit en langdurige klantrelaties, wij staan voor gepaste klantenservice, juist advies en het vakkundig oplossen van een probleem mocht dat optreden. 

Wij vinden de fiets het belangrijkste en leukste vervoermiddel van Nederland en staan achter onze merken en producten. Een e-bike helpt je om vlot op je bestemming te komen, of juist relaxed een tocht te kunnen maken. Welke e-bike past het beste bij jouw gebruik? Wij helpen je graag de juiste e-bike te vinden zodat je straks met een brede glimlach kunt fietsen. En kunt blijven fietsen want voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u altijd terecht bij onze gecertificeerde en ervaren monteurs.

Onze merken

Een professioneel, ervaren en gedreven team.

Als je langskomt in de winkel staan onze e-bike specialisten voor jou klaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe e-bike. Wil je je fiets aanbieden voor een reparatie of onderhoud? Plan dan eerst een afspraak in. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je snel weer lekker kunt fietsen.

Jan-Martin

Eigenaar / E-Bike Specialist

Laurent

E-Bike monteur

Erwin

E-Bike Specialist/Monteur

Donny

Donny

E-Bike Monteur

Erwin

E-Bike Specialist/Monteur

Wil je op de hoogte zijn van het laatste niews? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Mis niks meer en laat je informeren over de laatste en nieuwste trends en aankomende evenementen