WAT WE DOEN

Over ons.

Aangenaam!

Bij ons staan service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering, specialisatie op het gebied van e-bikes, deskundige advies met een lach en de heerlijke koffie.

De fiets is het belangrijkste en leukste vervoersmiddel van Nederland. Een fiets helpt je om snel op je bestemming te kunnen komen. Een e-bike is efficiënt en kostenbesparend. Niet meer tanken, geen files, niet zoeken naar een parkeerplaats en geen parkeerkosten. Met een e-bike verplaats je je van deur tot deur zonder echt moe te worden en bezweet te raken. En neem je e-bike ook lekker mee op een vakantieavontuur om lekker de omgeving te verkennen. Dus wat voor soort e-bike past bij je? Wij helpen je graag de beste e-bike voor je te vinden zodat je straks met een brede glimlach op je e-bike fietst. En ook blijft fietsen want voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u ook altijd bij onze ervaren monteurs.

Een professioneel, ervaren en gedreven team.

Als je langskomt in de winkel staan onze e-bike specialisten voor jou klaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe e-bike. Wil je je fiets aanbieden voor een reparatie of onderhoud? Plan dan eerst een afspraak in. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je snel weer lekker kunt fietsen.

Laurent

E-Bike Monteur

Laurent

E-Bike Monteur

Laurent

E-Bike Monteur

Dudley

E-Bike Specialist

Laurent

E-Bike Monteur

Erwin

E-Bike Specialist/Monteur

Wil je op de hoogte zijn van het laatste niews? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Mis niks meer en laat je informeren over de laatste en nieuwste trends.