Kalkhoff e-bikes
Topklasse e-bikes. Made in Germany.

Duitse fietstraditie sinds 1919.

Kalkhoff kijkt terug op een lange historie. In 1919 richtte de toen 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff in het huis van zijn ouders in Cloppenburg het bedrijf Kalkhoff op. Nu wordt al meer dan 100 jaar onder de merknaam Kalkhoff fietsen geproduceerd en verkocht.

Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

De combinatie van traditionele waarden en moderne technologie wordt niet alleen weerspiegeld in Kalkhoffs kwaliteitsgarantie, maar ook in het unieke ontwerp van hun e-bikes: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter – traditionele, moderne en innovatieve interpretatie.

Typisch Kalkhoff

Duitse degelijkheid en kwaliteit bewezen

01

Kalkhoff is een puur Duitse fiets en doet de Duitse degelijkheid eer aan. Volledig toegerust qua comfort, kracht en afwerking kan je zeker zijn van elke rit waar je ook naartoe gaat.

Strak design en kenmerkende lijnen

02

Kalkhoff e-bikes zijn typische fietsen die zich onderscheiden door hun design. Je herkent een Kalkhoff meteen. Robuust, no-nonsense en vertrouwd. Een favoriet onder de woon-werkverkeer en vakantiefietsers. Let maar op!

De unieke PLUS+ series

03

De PLUS+ staat niet alleen voor meer belasting, maar ook voor nóg meer flexibiliteit, in elke situatie. Met een totaalgewicht tot 170 kg kunnen de PLUS+-modellen perfect overweg met extra bagage zonder in te leveren op comfort.

De toppers op het podium

Wil je graag een Kalkhoff e-bike testen?

Vraag snel en gemakkelijk een proefrit aan. Vul het aanvraagformulier volledig in.