Trek e-bikes
Come ride with us

Born in a barn in 1976

Trek was altijd al meer dan gewoon een naam. Vanaf het begin was het een optelsom van waarden.

Enkele maanden later in het voorjaar van 1976 begon de visionair John Burke met zijn partner in het zuiden van Wisconsin in een oude schuur die halverwege hun huizen in Madison en Milwaukee gelegen was, met het bouwen van fietsen van uitzonderlijke klasse. Hier, in de geografisch aantrekkelijk gelegen stad Waterloo, begon hun droom werkelijkheid te worden.

Er werd een voedingsbodem van vakmanschap en rebellie gecreëerd bij dit jonge Amerikaanse bedrijf. Elke bocht en elke las werd met een bepaald doel gemaakt waarbij elk nauwkeurig geproduceerd frame brak met de traditie dat alleen in Europa goede fietsen werden gemaakt.

Tegenwoordig staat het hoofdkwartier van Trek anderhalve kilometer verwijderd van de originele schuur en in een veel groter gebouw. Hoewel Trek de oude schuur is ontgroeid is elke fiets die Trek maakt nog steeds een eerbetoon aan de basisprincipes van destijds.

Typisch Trek

Technologie en innovatie

01

Trek richt zich op wat het beste presteert en ontwikkeld door. Zo verzekeren ze je van de best mogelijke fietsbeleving.

Top afwerking en comfort

02

Trek kiest alleen voor de kwalitatief beste materialen en onderdelen. Daarnaast zorgen de brede banden, veringen en zitpositie voor ultiem comfort.

Breed assortiment e-bikes

03

Trek heeft een breed assortiment e-bikes voor de sportieve fietser, woon-werkverkeer fietser en avontuurlijke fietser.

Wil je graag een Trek e-bike testen?

Vraag snel en gemakkelijk een proefrit aan. Vul het aanvraagformulier volledig in.

    De toppers op het podium