Stromer - de ultieme speed pedelec

#HereToChange
Stromer ST

Bij Peter Smit Tweewielers hebben wij gecertificeerde Stromer technici in huis, en korte lijntjes met Stromer. Met andere woorden, u bent bij ons in goede handen voor advies, service en onderhoud!

Stromer ontwikkelt de beste speed pedelecs voor de mensen die ze elke dag gebruiken.

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: Stromer ontwikkelt krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

Typisch Stromer

Zwitserse technologie

01

Koppel van achter betekent: Meer stuwkracht. Meer dynamiek. Meer bereik. Minder slijtage. Bijna onhoorbaar. Meer elegantie. Meer plezier.

Accu's met zeer grote actieradius

02

Stromers zijn gemaakt om aan te komen. De efficiënte achterwielmotor en de hoogwaardige accu's maken piekbereiken tot 180 kilometer mogelijk. Door recuperatie kan je Stromer tot 20 procent extra bereik krijgen.

Stromer OMNI Connect

03

Motortuning, onderhoud op afstand of diefstalbescherming – maak gebruik van de vele slimme functies van Stromer OMNI connect rechtstreeks via het display van je Stromer bike of via de OMNI smartphoneapps.

De toppers op het podium

https://www.stromerbike.com

Wil je graag een Stromer speed pedelec testen?

Vraag snel en gemakkelijk een proefrit aan. Vul het aanvraagformulier volledig in.