Privacyverklaring Peter Smit Tweewielers

Uw privacy is voor Peter Smit Tweewielers van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.petersmit2wielers.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Peter Smit Tweewielers.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

per post
per e-mail
via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

het laten corrigeren van fouten
het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Peter Smit Tweewielers Westeinde 24
3146 BZ Maassluis
jenny@petersmit2wielers.nl
0105928799

OVER ONS

Peter Smit Tweewielers is opgericht in 2011 en gevestigd in winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

ADRES & CONTACT

Westeinde 24A
3146 BZ Maassluis
info@petersmit2wielers.nl
010 592 8799

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

 

Gesloten
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
Gesloten

Koopavond vanaf maart t/m september

OVER ONS

Peter Smit Tweewielers is opgericht in 2011 en gevestigd in winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

 

Gesloten
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 17:00
Gesloten

Koopavond vanaf maart t/m september

ADRES & CONTACT

Westeinde 24A
3146 BZ Maassluis
010 592 8799

ADRES & CONTACT

Westeinde 24A
3146 BZ Maassluis
010 592 8799

OVER ONS

Peter Smit Tweewielers is opgericht in 2011 en gevestigd in winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18.00
Woensdag:09:00 – 18.00
Donderdag:09:00 – 18.00
Vrijdag:09:00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Koopavond vanaf maart t/m september